1.11.11

Romania, tara de extraterestri

Fie Romania chiar este un taram supranatural, fie romanii vaneaza OZN-uri din lipsa de ocupatie. Cert este ca, de-a lungul timpului, pe cerul Moldovei sau Munteniei au fost vazute zeci de obiecte suspecte, ba chiar un profesor din Neamt se lauda ca a gasit un craniu de extraterestru. 
Prima consemnare a OZN-urilor pe teritoriul Romaniei apare in Letopisetul Moldovenesc din 1517, fragment republicat in anul 1968, scrie Cancan, in editia de luni. 

Cazurile celebre din istoria Romaniei legate de observarea OZN-urilor au fost asa-numitele "avioane fantoma" din anul 1913 care au survolat zona de sud a Moldovei, aterizarea, in septembrie 1972, in Valea Plopului a unui OZN si multmediatizatul, la vremea respectiva, caz Otopeni din anul 1997. 

Fenomenul OZN a luat amploare in Romania, fiindca, de cateva ori pe an, un grup de sateni se jura ca au vazut extraterestri si nave spatiale de pe alte planete. 

In Certesti, chiar s-a ridicat o manastire care sa-i apere pe locuitori de OZN-uri, acestia fiind convinsi ca sunt survolati constant de extraterestri. 


sursa: ziare.com

1 comentarii:

  • Anonim says:
    15 martie 2012 la 20:30

    asteast povesti cu prostituate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...