26.10.11

Conexiuni cu Marte


”La fel ca şi ceilalţi fizicieni cu care a lucrat, Brian Desborough crede că a existat o vreme când pământul se afla mult mai aproape de soare, iar Marte se rotea în locul său (pe orbita actuală a pământului). 
Dacă este adevărat că marile canioane de pe suprafaţa lui Marte au fost provocate de torente de apă, aşa cum afirmă oamenii de ştiinţă, clima de pe această planetă trebuie să fi fost mult mai caldă. La ora actuală, clima de pe Marte este atât de rece încât apa ar îngheţa instantaneu, iar atmosfera sa goală (aproape de starea de vid) ar determina vaporizarea bruscă a apei. 
Desborough crede că distanţa mult mai apropiată de soare a pământului la acea vreme a făcut ca primele rase de oameni să fi fost cele negre, a căror pigmentaţie a pielii le permitea să reziste mai bine în faţa razelor arzătoare ale astrului solar. Schelete umane străvechi descoperite lângă Stonehenge, în Anglia, şi de-a lungul coastei de vest a Franţei, prezintă caracteristici nazale şi ale coloanei vertebrale specifice multor femei africane. 
Desborough susţine că înainte de producerea cataclismului provocat de Venus, pe Marte (a cărui climă era mult mai apropiată de cea a pământului actual) a trăit o rasă albă. El este convins că aceşti marţieni albi au construit piramidele fotografiate pe Marte şi s-au luptat cu o rasă neagră, încercând să cucerească pământul. Acestea sunt războaiele „zeilor” descrise în numeroase texte antice, inclusiv în Vedele hinduse. Desborough adaugă că, după cataclism, marţienii albi au rămas blocaţi pe pământ fără tehnologia lor, în condiţiile în care planeta mamă era complet devastată. Aşa se explică apariţia primelor rase albe de pe pământ. 
Uluitor este faptul că anumiţi oameni de ştiinţă au evidenţiat că dacă oamenii albi sunt scufundaţi în recipiente în care sunt privaţi de percepţii senzoriale[1] perioade mai lungi de timp, ritmul lor circadian intră pe o frecvenţă de o oră şi 24 de minute, care corespunde perioadei de rotaţie a lui Marte, nu a pământului! 
Acest fenomen nu se produce în cazul celorlalte rase, care sunt într-o rezonanţă perfectă cu rotaţia pământului. Desborough crede că  aceşti marţieni albi erau rasa extrem de avansată cunoscută în lumea antică sub numele de fenicieni sau arieni şi că aceştia au început un lung proces de recucerire a puterii lor tehnologice, pierdută după distrugerea suprafeţei planetei Marte şi devastarea planetei pământ. Cercetările pe care le-am făcut personal susţin această ipoteză, deşi există încă multe întrebări rămase fără răspuns. 
Cu siguranţă, „creierul” care s-a ascuns în spatele civilizaţiei egiptene, cel puţin începând din perioada din jurul anului 3000 î.Ch., au fost fenicienii, o rasă albă cunoscută şi sub alte nume. Platoul Gizeh (unde se află Marea Piramidă) era cunoscut anterior sub numele de El-Kahira, derivat din substantivul arab El-Kahir, care este chiar numele… planetei Marte. Textele antice arată că sistemul de măsurare a timpului era foarte strâns legat de Marte, una din datele cheie ale calendarului fiind 15 martie (sau Idele lui Marte), la fel ca şi data de 26 octombrie. Prima dată marca începutul primăverii, iar cea de-a doua sfârşitul anului în calendarul celtic. Legendele Sfântului Graal şi ale regelui Arthur au şi ele o legătură cu această temă. De pildă, Camelot nu înseamnă altceva decât Oraşul lui Marte.”


[1] Cunoscute sub numele de samadhi-tank.

   Supremul Secret, David Icke

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...