15.11.11

Extratereştrii există: FBI a făcut publice 2.000 de documente care confirmă aterizarea OZN

   Oficialii FBI au făcut publice 2.000 de documente care ar confirma aterizarea unor OZN-uri în SUA şi existenţa extratereştrilor. 

   Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, o notă secretă publicată de FBI vorbeşte despre aterizarea unor extratereştri în New Mexico, Statele Unite, înainte de anul 1950. 

   Este vorba de trei "farfurii zburătoare" care ar fi avut la bord trei corpuri cu formă umană, care aveau mai puţin de un metru înălţime. 

   Oraşul Roswell din New Mexico a devenit celebru în 1947 când armata americană a lansat un comunicat de presă prin care informa că a fost reperat un OZN. Anunţul a fost însă infirmat câteva ore mai târziu. Puteti vedea mai mult  despre acest eveniment pe antena3.


   Dupa parerea mea, FBI a facut publice 2000 de documente legate de OZN-uri pentru ca deja nu mai  puteau fi negate. Toti stiau, ei doar au confirmat. Sunt sigur ca sunt multe  documente nepublicate ce acopera evenimente petrecute mai curand, insa pana nu se vor simti constransi de imprejurari, nu le vor da marelui public.




   

6 comentarii:

  • C.L.M. says:
    18 noiembrie 2011 la 22:06

    ciudaaat!

  • Mimi says:
    19 noiembrie 2011 la 21:04

    Facem schimb de link. ;;)

  • AlinGeorgeBv says:
    29 decembrie 2011 la 22:58

    Salut . E posibil sa existe , e posibil sa nu existe. Acele documente pot fi "fabricate" de USA s-au pot fi adevarate. Am vazut in multe documentare care spuneau ca americanii au facut acele nave gen "extraterestre" pentru a putea speria lumea , plus ar fi putut fi o arma de razboi . Singurul lucru de care sunt sigur este ca acolo sus, Domnul nostru ne va ajuta , sa nu avem treaba cu ei, daca chiar exista , ei cu ei , noi cu noi :). Daca nu au venit pana acum' , de ce ar veni acum ? si vad aici ca se fac schimb de link`uri , daca vrei poti sa ma adaugi si pe mine , daca cateodata cand simti nevoia, sa uiti de "extraterestrii" si de suparari , sa te relaxezi la un banc bun :) . O seara placuta si daca doresti , lasa-mi un comment :D mersi fain si toate cele bune

  • AlinGeorgeBv says:
    30 decembrie 2011 la 11:40

    Salutare ,da , din BV sunt :) Mersi de adaugare la blogroll, si eu te-am adaugat , si promit ca de fiecare data cand o sa am ocazia am sa intru sa ma mai documentez un pic :D

  • AlinGeorgeBv says:
    31 decembrie 2011 la 01:36

    C.L.M scuze ca te intreb, dar de ce ti se pare ciudat ? extraterestru ala mic si verde de pe masa, poate fi un produs exclusiv "n.a.s.a" , pentru a speria lumea, la ce tehnologie exista, nu pot ei crea un tip mic si verde, si cu un ochi verde si unu albastru..ei nu :D

  • AlinGeorgeBv says:
    31 decembrie 2011 la 14:59

    La multi ani 2012 tutoror, fericire ,bucurie si sanatate ca'i mai buna decat toate !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...